Rizoto cu limba

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Rizoto cu limba

Orezul poate fi preparat cu orice tip de carne, dar si cu organe de vitel, cum ar fi limba. Ingrediente: - o ceasca orez, - o limba de vitel, - o ceapa, - un morcov, - un patrunjel, - 3 linguri de unt, - o lingura de faina, - unt proaspat (cat o nuca),...

Etichete: orez, rizoto, limba, limba vitel

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rizoto cu ficat
14 Feb
1401 15 0
Rizoto cu ficat se poate servi cu sos de rosii sau cu sos de ciuperci la alegere.... [Continuare]
Cum sa vopsesti ouale de Paste cu orez si colorant alimentar?
20 Ian
1774 26 0
Vrei sa ai pe masa de Paste oua decorate cu orez si colorant alimentar? Atunci vezi ce... [Continuare]
Orez cu legume in stil chinezesc
30 Oct
863 6 0
Orezul cu legume in stil chinezesc este o reteta rapida, delicioasa si usor de preparat. Preparatul poate... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare