Rosii umplute cu ficat

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Rosii umplute cu ficat

Un aperitiv gustos de vara sunt rosiile umplute cu ficat. Iata cum se prepara: Ingrediente: - 12 rosii frumoase, - 250 g ficat, - 3 chifle, - o ceapa mica, - 2 oua, - 50 g unt proaspat, - 2 linguri de unt topit, - sare, piper, - 2 linguri de smantana....

Etichete: rosii, rosii implute, ficat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rosiile de gradina: 5 motive sa le consumi cu seminte
14 Dec
729 4 0
Daca si tie iti place sa consumi rosii vara, alege-le pe cele de gradina, crescute bio pentru... [Continuare]
Rosii in bulion pentru iarna
30 Oct
741 4 0
Rosiile in bulion se obtin din patlagele mici si coapte, dar inca tari si sanatoase. Ingrediente: -... [Continuare]
 Reteta: Dovlecei cu rosii la cuptor
30 Oct
1279 6 0
O reteta gustoasa de legume sunt dovleceii cu rosii la cuptor Ingrediente: - 3 dovlecei mijlocii, -... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare