Aperitive

Noutati, articole si imagini despre Aperitive
in Aperitive de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Arancini este o masa delicioasa care se poate prepara din ingrediente simple, la indemana oricui.
Desi nu reprezinta un preparat complex, sunt impresionante ca un antreu sau ca felul doi....
in Aperitive de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Atunci cand vrei sa iti impresionezi oaspetii cu un antreu delicios, poti incerca preparand ruladele mici cu castraveti pentru o masa festiva.
Acestea se pot servi in deschiderea meniului, alaturi...
in Aperitive de AflaCum.ro - 22 Decembrie 2013
Daca si tie iti place gustul dulceag al dovleceilor si nu ai timp sa pregatesti o mancare sofisticata in bucatarie, prepara dovlecei cu smantana.
Ingrediente: - 6 dovlecei mijlocii sau...
in Aperitive de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
Crochetele de ciuperci sunt un aperitiv cald excelent care poate fi servit inclusiv la micul dejun.
Ingrediente: - 250 grame ciuperci, - 2 linguri de unt, - o lingura de...
in Aperitive de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta se aleg ciuperci proaspete, de marime mijlocie.
Ingrediente: - 500 grame ciuperci frumoase, - un ou, - 1/2 ceasca faina, - 1/2 ceasca lapte, - sare, -...
in Aperitive de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
La fel ca pentru reteta de ciuperci la gratar, se aleg ciuperci proaspete, mari si frumoase.
Ingrediente:- 0, 500 kg ciuperci mari- sare- cateva fire de marar, patrunjel verde- 50...
in Aperitive de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
O alternativa pentru ciupercile la tava sunt ciupercile fripte pe gratar.
Pentru aceasta reteta se aleg ciuperci mari si frumoase. Ingrediente: - 0, 500 kg ciuperci- sare dupa gust- 50...
in Aperitive de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
Inainte de a fi date la cuptor, ciupercile se umple cu diverse ingredinte, cum ar fi coditele de la ciuperci si ceapa.
Ingrediente: - un kg ciuperci, - o ceapa,...
in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O reteta fara carne, dar ideala pentru lacto-vegerieni sunt chiftelele de cartofi cu branza si ou.
Ingrediente: - 300 grame cartofi, - 2 oua, - o lingura de branza rasa,...
in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Aceasta budinca se obtine din taitei de casa numiti iofca in combinatie cu sunca.
Ingrediente: - 3 galbenusuri, - o ceasca de smantana, - 200 g sunca, - o ceasca...
in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Iofca sunt un tip de taitei de casa asezonati cu tipul de ciuperci preferat (manatarci, hribi sau sbarciogi), bulion si branza.
Ingrediente: - 150 g hribi, - o ceapa, -...
in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O mancare usor de preparat pentru zilele de post se prepara din hribi cu sos si verdeata.
Daca nu stiai, hribii sunt un fel de ciuperci numite in unele regiuni...
in Aperitive de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
O reteta cu iz international, mai putin cunoscuta in Romania sunt chiftelele de sparanghel la cuptor.
Ingrediente: - 1 kg sparanghel, - 2 litri apa, - 2 linguri faina, -...
in Aperitive de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut, incearca si sufleul de paine.
Ingrediente: - 4 chifle, - 50 grame unt proaspat, - 3 oua, -...
in Aperitive de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Galustele de faina cu branza preparate la cuptor se asociaza cu sos alb.
Ingrediente: - 150 grame faina, - 60 grame unt sau untura, - 250 apa, - 4 oua,...

Cele mai citite

O mancare usor de preparat pentru zilele de post se prepara din hribi cu sos...
O reteta de primavara usor de obtinut este sufleul de stevie. Aceste se prepara similar...
Aceasta budinca se obtine din taitei de casa numiti iofca in combinatie cu sunca. Ingrediente:...
O reteta fara carne, dar ideala pentru lacto-vegerieni sunt chiftelele de cartofi cu branza si...
Iofca sunt un tip de taitei de casa asezonati cu tipul de ciuperci preferat (manatarci,...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare