Aceasta prajitura cu ciocolata si frisca are in compozitie piscoturi, la fel ca sarlota ruseasca.
Ingrediente: 200 grame ciocolata, 125 grame unt proaspat, 80 grame zahar pisat, 3 oua, 125...
Deserturi
Cele mai noi retete despre si cu Deserturi. Sarlota de ciocolata cu frisca
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Daca iti plac aromele tari, o prajitura de origine germana consistenta si cremoasa este bavarezul de cafea cu frisca.
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 6 oua, 200 grame zahar, 6 foi...
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 6 oua, 200 grame zahar, 6 foi...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Sarlota este o prajitura fresh, ideala pentru orice sezon si orice ocazie.
Ea se prepara in mai multe moduri, in functie de zona, dar foarte apetisanta este sarlota ruseasca pe...
Ea se prepara in mai multe moduri, in functie de zona, dar foarte apetisanta este sarlota ruseasca pe...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O prajitura aromata cu zahar este bavarezul de zahar ars.
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 250 grame zahar, 6 oua, 6 foi gelatina, o lingurita fecula, vanilie. Mod de preparare: Se...
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 250 grame zahar, 6 oua, 6 foi gelatina, o lingurita fecula, vanilie. Mod de preparare: Se...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Crema de cafea cu frisca este un dulce de cofetarie de care nu poti sa stai departe daca l-ai testat in torturi prajituri si cupcakes.
In caz ca vrei ca...
In caz ca vrei ca...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta prajitura aromata poate fi preparata in orice sezon datorita faptului ca ingredientele din care este compusa se gasesc oricand.
Pentru cei care adora prajiturile cu fructe uscate, bogate in...
Pentru cei care adora prajiturile cu fructe uscate, bogate in...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O reteta de origine germanica este aromatul bavarez de vanilie cu frisca.
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 6 oua, 200 grame zahar, 6 foi gelatina, o lingurita fecula, vanilie, 350 grame...
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 6 oua, 200 grame zahar, 6 foi gelatina, o lingurita fecula, vanilie, 350 grame...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceste prajiturele in forma de castane sunt deosebit de aromate, iar daca gusti una, sigur nu te vei mai opri.
Ingrediente: 300 grame miez de cartofi copti, 150 grame zahar,...
Ingrediente: 300 grame miez de cartofi copti, 150 grame zahar,...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru obtinerea trigoanelor se face un aluat de placinta fara ou si sirop cu apa si zahar care se taie in forma de triunghiuri inainte de a fi pus la.
..
..
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Vrei sa prepari o crema rapida pentru a imbogati gustul biscuitilor Ei bine, atunci incearca o crema la minut cu ou.
Ingrediente:un galbenus, o lingurita zahar, o lingurita rom. Mod...
Ingrediente:un galbenus, o lingurita zahar, o lingurita rom. Mod...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Cornetele cu frisca se pot acoperi cu glazura de ciocolata, dar, lasate simple, fara umplutura ele se pastreaza mai multe zile.
Ingrediente: 3 oua, zahar cat cantaresc ouale, 100 grame...
Ingrediente: 3 oua, zahar cat cantaresc ouale, 100 grame...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Numite si choux a la creme, aceste gogosi se umple cu crema de vanilie.
Ingrediente: 2 ½ dl apa, 100 grame unt proaspat (sau 80 g untura), o lingurita de...
Ingrediente: 2 ½ dl apa, 100 grame unt proaspat (sau 80 g untura), o lingurita de...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Covrigeii cu scortisoara sunt perfecti pentru un mic dejun consistent din care nu lipseste ceaiul de plante sau sucul de portocale.
Ingrediente: 500 grame faina, 250 grame unt proaspat, 50...
Ingrediente: 500 grame faina, 250 grame unt proaspat, 50...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Corabioarele sunt un fel de fursecuri si se obtin din aluat cu unt.
Inainte de a fi puse in tava de cuptor pot fi portionate sub forma de romburi sau...
Inainte de a fi puse in tava de cuptor pot fi portionate sub forma de romburi sau...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru rulourile cu nuca se prepara acelasi aluat din branza de vaca folosit la obtinerea rulourilor cu marmelada.
Ingrediente: 150 grame branza de vaca, 150 grame unt, 150 grame faina,...
Ingrediente: 150 grame branza de vaca, 150 grame unt, 150 grame faina,...
Cele mai citite
Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat. Ingrediente: 2 oua,...
O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor Atunci sufleul de mere este o...
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa...
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada. Ingrediente:...