Deserturi

Cele mai noi retete despre si cu Deserturi. Afla cum se face jeleul cu rom
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Deci, daca doresti ceva dulce si gustos de sarbatori, nu ezita sa incerci acest desert. Ingrediente: ½ litru apa, 200...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Jeleul de fructe este un desert delicios apreciat atat de catre copii, cat si de catre adulti.
Ingrediente: ½ litru vin alb, 250 grame zahar, zeama si coaja de la...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta reteta se pregateste asemanator cu laptele de pasare, doar ca se adauga in plus cacao si migdale prajite.
Ingrediente: 4 albusuri, 100 grame zahar. Pentru sos: 2 galbenusuri, 75...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta crema de biscuiti se foloseste la prajituri si poate fi imbogatita cu rom.
Ingrediente: 250 grame de biscuiti din comert, sirop de zahar, cafea, cacao sau marmelada. Sirop: 1l2...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru ca jeleul sa se inchege, este nevoie sa se introduca in compozitie mai multe foi de gelatina.
Ingrediente: 120 grame zahar, 8 foi gelatina, o lingura cacao. Mod de...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Acest desert clasic este o crema usoara, aromatizata cu rom si vanilie care se poate servi rece daca este vara si cald daca este iarna.
Ingrediente: un litru lapte, 6...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta crema, asa cum ii spune si numele se foloseste la prepararea cozonacului, dar si la umplerea torturilor.
Ingrediente: 300 grame cozonac, sirop de zahar, cafea, cacao sau marmelada. Sirop:...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Jeleul de cacao este un desert usor de preparat folosit adeseori la prajituri si torturi.
Ingrediente: un litru lapte, 150 grame zahar, 8 foi de gelatina, 2 linguri de cacao....
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O reteta fresh numai buna de preparat iarna este bavarezul de portocale cu frisca.
Ingrediente: coaja de la 4 portocale, 225 grame zahar, ½ litru lapte, 6 oua, 6 foi...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Crema de gris cu vanilie este un dulce excelent care poate fi preparat in orice sezon.
Ingrediente: un litru apa, 150 grame zahar, zeama de la o lamaie, 100 grame...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Un desert international cu tenta exotica este crema braziliana aromata cu esenta de cafea si vanilie.
Ingrediente: ½ lapte, 4 linguri de zahar, vanilie, 2 linguri esenta de cafea, o...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta sarlota de casa se prepara asemanator cu sarlota de ciocolata si se orneaza cu migdale si frisca.
Ingrediente: 200 grame ciocolata, 125 grame unt proaspat, 80 grame zahar pisat,...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Aceasta prajitura se prepara similar cu bavarezul cu cafea, aceasta din urma fiind inlocuita cu ciocolata ori cacao, dupa preferinta.
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 6 oua, 200 grame zahar, 6...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
O reteta dulce usor de preparat este spuma de albus cu capsune.
Aceasta reteta poate fi preparata vara, cand apar pe piata aromatele capsunele romanesti. Ingrediente: 2 albusuri, un pahar...
in Deserturi de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Numita mousse au chocolat in franceza, acest desert dulce si racoritor se prepara in mai multe variante si se foloseste pe post de bautura, la umplerea torturilor, prajiturilor sau la.
..

Cele mai citite

O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor Atunci sufleul de mere este o...
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada. Ingrediente:...
Aceasta budinca este ideala pentru intreaga familie, inclusiv pentru copiii de la un an in...
Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat. Ingrediente: 2 oua,...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare