Diverse

Cele mai noi retete despre si cu Diverse. Cum se gatesc calamarii
in Diverse de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Calamarii sunt fructe de mare foarte gustoase care au ajuns sa fie foarte apreciate si la noi chiar daca sunt intalniti cu predilectie in bucataria asiatica si cea greceasca.
Iata...
in Diverse de AflaCum.ro - 16 Februarie 2014
Iaurtul grecesc e o specialitate din lapte, cremoasa si gustoasa, care, astazi se gaseste in supermarket-uri la preturi accesibile, dar care se poate prepara foarte usor si acasa.
Pentru a...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Limba fiarta se poate praji asemeni snitelelor, in caz ca va place gustul de pane Ingrediente: - o limba cam de 1 kg, - 3 litri apa, - 2 cepe,.
..
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Acest desert racoros cu gust de inghetata si consistenta de dulceata se prepara la fel ca serbetul de fragi sau de zmeura.
Ingrediente:- 1 pahar de zeama de mure, - 1...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Serbetul de zmeura se prepara la fel ca cel de fragi dupa o reteta similara.
Ingrediente: - 3/4 pahar de zeama de zmeura, - 1 kg zahar. Mod de preparare:...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Serbetul de fragi are un gust deosebit si aroma sa este o combinatie intre dulceata si inghetata de fructe de padure.
Ingrediente : - un pahar de zeama de fragi,...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Sursa importanta de vitamine din complexul B, ficatul favorizeaza metabolismul eficient.
Acesta poate fi consumat fiert, prajit la tigaie, preparat la cuptor sau inabusit. Pentru cei care doresc sa savureze...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparata la inceput in Italia, Grecia si Turcia, tari in care maslinii se gasesc din abundenta, limba cu masline a fost preluata si de catre romani.
Astazi noi preparam reteta...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Serbetul este un soi de dulceata orientala si poate fi obtinut din fructe, flori, cafea, ciocolata, zahar ars sau alte arome, dupa preferinte.
Ingrediente: - 1 pahar de zeama de...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri de snitel obtinut din carne de pasare, de vita sau de porc.
Ingrediente:-...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Limba cu sos de rosii se prepara similar cu limba cu masline, care se consuma tot cu sos rosu.
Ingrediente:- o limba cam de 1 kg, - 3 litri apa,...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de caprioara poate fi preparata la cuptor, fripta la tigaie sau la gratar.
Iata o reteta rapida de cotlete de caprioara prajite in tigaie.Ingrediente - 6 cotlete, - o...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Poate ca limba cu masline este cea mai cunoscuta reteta preparata la noi.
Totusi, pentru cei care vor sa testeze si alte combinatii culinare, pot incerca limba cu sos de...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Indiferent cum le preferati, fierte, in pilaf sau prajite, midiile trebuie sa fie proaspete pentru a putea fi preparate.
Daca in timpul spalarii dati peste midii moarte, acestea trebuie aruncate....
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii imobgatesc gustul.
Deoarece este frageda, carnea de caprioara nu are nevoie de marinare...

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare