Diverse

Cele mai noi retete despre si cu Diverse. Limba rasol
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Limba de vita sau de porc se poate fierbe impreuna cu zarzavat de supa si se serveste cu sosul dorit.
Iata cum se prepara limba rasol, fie ca preferati limba...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de caprioara este frageda si la fel de gustoasa ca si carnea de iepure.
Datorita consistentei sale, carnea de caprioara nu se marineaza obligatoriu inainte de a fi preparata....
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca in general suntem obisnuiti cu pateul de porc sau de pasare (gasca, rata sau pui), iata ca la fel de gustos este si pateul de iepure.
Iata de ce...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca cei mai multi dintre noi pregatesc un papricas din carne pasare, de vita sau de porc, la fel de gustos este si papricasul de iepure, cu conditia sa marinati.
..
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a obtine melci prajiti in aluat este nevoie de pricepere si rabdare in bucatarie.
Inainte de a fi preparati, melcii trec prin mai multe etape: sunt scosi din carcasa,...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest sens.
Cum se procedeaza? Se pregatesc in privnita cateva straturi de nisip. Se...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Din categoria zarzavaturilor pentru ciorba fac parte morcovii, ardeii grasi si fasolea verde.
In cantitati mari, zarzavatul se usuca in cuptoare anume de uscat. Pentru trebuintele casei se poate, cu...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a-i fragezi carnea, inainte de a prepara iepure cu zarzavat, este necesar sa puneti carnea la marinat.
Ingrediente:- un iepure, - zarzavat de supa, - 3 cepe, - 2 linguri...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Melcii sunt niste moluste care, desi nu arata apetisant, sunt comestibili si se prepara in diverse feluri in bucatarie.
Tot melcii sunt folositi si in tratamente cosmetice, mucusul lor avand...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Leusteanul este o planta aromata care da o savoare deosebita ciorbelor de porc, de perisoare sau de vita.
Deoarece leusteanul nu se gaseste pe piata pe tot parcursul anului, atunci cand...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
La origine, scordoleaua este o mancare a lipovenilor si ucrainienilor din Delta.
De provenienta greceasca, cuvantul “scordolea” vine de la usturoi si chiar daca multi asociaza acest termen cu pestele,...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si satios este si carnea de iepure cu masline.
Pentru mai multa savoare, dar si pentru...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Din categoria molustelor, alaturi de scoici, foarte apreciati sunt si melcii, atat pentru gust, cat si pentru calitatile lor nutritive.
Usor digerabili, bogati in aminoacizi si saruri minerale, melcii se...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Tarhonul face parte din grupa ierburilor si condimentelor aromate.
Aceasta planta perena se foloseste in arta culinara in stare proaspata, fie uscat, fie conservat in otet. Ingrediente: - 3 legaturi...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Folosite adeseori la rularea sarmalelor, frunzele de vita de vie pot fi conservate si intrebuintate iarna sau in alt anotimp in loc de varza.
Ingrediente: - frunze de viata de...

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
Daca papanasii prajiti nu sunt indicati pentru cei care sufera de bila, papanasii fierti sunt...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare