Mic Dejun

Noutati, articole si imagini despre Mic Dejun
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Daca pana acum stiai ca friganelele se obtin din paine inmuiata in lapte si ou si prajita in ulei, afla ca exista si altfel de friganele.
Afla cum se obtin...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O reteta la minut este cascavalul pane.
Ingrediente: - 300 grame cascaval, - o lingura de faina, - un ou (mare), - 2 linguri de pesmet, - 2 linguri de...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor.
Ingrediente: - unt- cascaval. Mod de preparare: In farfuriile de yena, se...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.
Ingrediente: - 250 grame cascaval, - 1/2 lingura de unt, - o lingura de faina,...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
O reteta de friganele cu aluat dospit este la fel de buna ca cea obtinuta din aluat de clatite.
Ingrediente: - 100 g faina, - o lingura de ulei, -...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.
Ingrediente: - un ou, - 3 linguri de faina, - 1/2 ceasca lapte, - sare, - 2...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.
Ingrediente: - 12 felii de paine, - 1/2 ceasca lapte, - putin...
in Mic Dejun de AflaCum.ro - 17 Decembrie 2013
Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.
Ingrediente: - 250 g cascaval, - 2 linguri de untura. Pentru aluat: - 100 g faina, -...

Cele mai citite

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat. Ingrediente: -...
O reteta la minut este cascavalul pane. Ingrediente: - 300 grame cascaval, - o lingura...
Daca pana acum stiai ca friganelele se obtin din paine inmuiata in lapte si ou...
Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.Ingrediente: -...
Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc,...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare