Supe & Ciorbe

Cele mai noi retete despre si cu Supe & Ciorbe. Supa de pasare
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea tanara fierbe mai repede.
Totusi, daca preferati supa de gaina, aceasta are mai...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Considerata un remediu naturist in raceli, supa de carne se poate prepara din gaina, pui sau vita.
Iata o reteta de supa de carne cu radacinoase, usor de preparat. Ingrediente:...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba de hribi se prepara la fel ca si cea de bureti, in sensul ca se folosesc ingrediente similare.
Singurul ingredient care se schimba in reteta sunt ciupercile, adica, in...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati pentru iarna.
Singura conditie daca ii culegeti personal este sa aveti garantia ca...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba de chitici sau de pesti marunti se prepara similar cu cea de crap sau morun.
Ingrediente: - 2 litri apa - 1 litru bors - 600 g chitici (pestisori...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba obtinuta din cap de nisetru sau morun se prepara similar cu cea de crap, iar procesul termic dureaza aproximativ o ora.
Ingrediente - 2 litri apa - 1 litru...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba de peste se poate acri atat cu bors, cat si cu zeama de varza.
Iata o reteta de ciorba de peste care se acreste cu zeama de varza. Pentru...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara in aproximativ 30 de minute.
Dupa pregatirea ingredientelor, se adauga 60 de minute...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Sarbusca este o ciorba de legume acrita cu zer de oaie, care se prepara mai ales in nordul Moldovei.
Ingrediente: - 1 litru apa - 2 litri zer - 1...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Consumata si in dieta Montignac, ciorba de stevie este ideala pentru sezonul de primavara si in Postul Mare.
Ciorba de stevie se prepara rapid (maxim o ora) si este recomandata...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O ciorba modesta si economica poate fi numita ciorba din crupe de porumb sau pasat.
Ciorba de pasat se prepara repede, este dietetica si in maxim 45 de minute este...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O ciorba de verdeturi ideala pentru sezonul de primavara este cea de urzici.
Bune pentru detoxifierea organismului si pentru circulatia sanguina, urzicile se prepara cu bors, orez si sunt gata...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca vrei sa iti detoxifici organismul si sa te vitaminizezi in acelasi timp, alege pentru felul principal de la masa de pranz sau de la cina o ciorba racoritoare cu.
..
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
De post sau cu afumatura, ciorba de fasole boabe trebuie inclusa in meniu daca doriti sa beneficiati de proprietatile gustative si nutritive ale acestei legume.
Boabele de fasole sunt bogate...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Usor de preparat, ciorba de cartofi este una economica pentru ca se prepara din ingrediente putine si ieftine.
Ingrediente: - 2 litri apa - 1 litru bors - zarzavat de...

Cele mai citite

Pentru aceasta reteta mazarea se pune la inmuiat din ajun ca sa se fragezeasca. Ingrediente:-...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Daca vrei sa incerci o reteta vegetariana cu gust acrisor poti incerca supa de macris...
O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone. Ingrediente: - 4 litri apa,...
Supa de salata este o reteta de primavara, cel putin la fel de gustoasa ca...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare