Cartoful este printre cele mai folosite legume de la noi din tara, dar, asezonat cu sfecla, valoarea nutritiva a unei ciorbe de legume creste considerabil.
Chiar daca ciorba de cartofi...
Supe & Ciorbe
Cele mai noi retete despre si cu Supe & Ciorbe. Ciorba de cartofi si sfecla
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara similar cu ciorba de fasole verde, cu diferenta ca jumatate din cantitatea de fasole este.
..
..
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta de vara cu legume verzi este ciorba de fasole verde.
Ca sa o prepari ai nevoie de cateva legume, apa, bors, sare si verdeata. Reteta se prepara in...
Ca sa o prepari ai nevoie de cateva legume, apa, bors, sare si verdeata. Reteta se prepara in...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta de legume gustoasa si sanatoasa, care poate fi servita inclusiv de lacto-vegetarieni este ciorba cu dovlecei.
Daca tineti post, taiati din lista ingredientelor oul si smantana. Racoroasa pentru...
Daca tineti post, taiati din lista ingredientelor oul si smantana. Racoroasa pentru...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Un preparat culinar traditional obtinut din carne tocata si legume este ciorba de dovlecei umpluti care se serveste ca fel principal impreuna cu dressing de smantana si ou.
Pentru a...
Pentru a...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Inclusa chiar si in meniul copiilor care au implinit 10 luni, ciorba de perisoare este printre cele mai apreciate preparate traditionale romanesti.
Ea se poate prepara din carne de vita,...
Ea se poate prepara din carne de vita,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Inclusa in majoritatea meniurilor de restaurant, ciorba de burta se prepara usor, mai ales daca luati din comert ciorba prefiarta, gata portionata.
In acest caz, se urmeaza instructiunile de pe...
In acest caz, se urmeaza instructiunile de pe...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba de potroace este o mancare traditionala care se prepara mai ales dupa ospatul de a doua zi dupa nunta.
Aceasta reteta este gustoasa, fie ca o pregatiti intr-o zi...
Aceasta reteta este gustoasa, fie ca o pregatiti intr-o zi...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba de pui este un preparat lichid gustos si satios care se acreste cu bors.
Spre deosebire de ciorba de pasare, in compozitia careia poate sa intre carne de gaina...
Spre deosebire de ciorba de pasare, in compozitia careia poate sa intre carne de gaina...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciorba de pasare este un preparat lichid usor si sanatos pe baza de carne de pui, gaina sau curcan, in amestec cu zarzavat si orez sau taitei.
Optional se adauga...
Optional se adauga...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Reteta apreciata in Orient, ciorba de berbec se consuma foarte frecvent in randul popoarelor arabe.
Alaturi de berbec, musulmanii apreciaza la fel de mult carnea de miel, de oaie sau...
Alaturi de berbec, musulmanii apreciaza la fel de mult carnea de miel, de oaie sau...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Alternativa la ciorba de miel pentru masa de Paste poate fi considerata si ciorba de berbecut.
Apreciata in special in Orient, ciorba de berbecut preparata in Romania se acreste in...
Apreciata in special in Orient, ciorba de berbecut preparata in Romania se acreste in...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Specifica sarbatorilor pascale, ciorba de miel este un preparat traditional romanesc.
Deoarece carnea de miel se digera mai greu si nu este recomandata copiilor pana la varsta de patru ani,...
Deoarece carnea de miel se digera mai greu si nu este recomandata copiilor pana la varsta de patru ani,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru supa de cartofi se pregateste un rantas din grasime (unt sau ulei), ceapa si faina.
Cei care au probleme de sanatate pot sa treaca peste prajeala si sa puna...
Cei care au probleme de sanatate pot sa treaca peste prajeala si sa puna...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa de morcovi, ca si toate supele de zarzavat, se poate pregati, in lipsa de zeama de carne, cu apa in care am fiert alt zarzavat, de pilda, fasole boabe.
..
..
Cele mai citite
Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...