Supe & Ciorbe

Cele mai noi retete despre si cu Supe & Ciorbe. Supa frantuzeasca cu zarzavat
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza, salata, dar si zahar.
Ingrediente: - un morcov, - un patrunjel, - 1/4 telina,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta supa campeneasca sau taraneasca este un amestec de legume care se drege cu ou si smantana.
Ingrediente: - 3 litri apa, - un morcov, - o gulie, - 2...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa de zarzavat nu are grasime, de aceea puteti adauga la sfarsit o lingura de ulei.
Pentru aceasta supa se folosesc legume diverse care dau un aspect deosebit din punct...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta de post, ideala si pentru vegetarieni este supa de zarzavat.
Ingrediente: - un morcov mijlociu, - o radacina de patrunjel, - 2 fire de praz, - 3 cartofi...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei, dar si radacinoase.
Ingrediente galuste cascaval: - ½ lingura unt, - 4 linguri...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O alta varianta de galuste sunt cele facute din cartofi.
Acestea se adauga in supa fie la sfarsitul procesului termic, cand oala se ia de pe foc, fie direct in...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Comparativ cu clasica supa cu galuste din gris mai putin cunoscuta si apreciata este reteta de supa cu galuste de orez.
Noi va propunem ca alternativa la clasica supa cu...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Clasica supa de legume sau de gaina poate fi imbogatita cu puf de ou, adaugat spre sfarsitul procesului termic.
Ingrediente puf de ou: - 2 oua, - 1 lingurita faina,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Frecateii sunt o alternativa a clasicilor taitei de casa si se folosesc la supade legume cu sau fara carne.
Ingrediente frecatei: - un ou, - o lingura lapte, - 150...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa de carne cu legume poate fi imbogatita si servita cu turnatei de casa.
Iata cum se obtin si cand se adauga in supa. Ingrediente aluat turnatei: - 2 oua,...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa poate fi servita cu taitei, galuste, dar si cu gogosele de marimea unei nuci.
Gogosele: ½ pahar de apa, 50 g unt, 100 g faina, 2 oua, 2 linguri...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Clasicii taitei sunt inlocuiti cu gogosele, realizate din acelasi aluat ca pentru taitei, doar cu forma diferita.
Ingrediente pentru 6 persoane: - o foaie de aluat dintr-un ou. Pregatire aluat...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.
Acestia se taie in forma de patratele...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Supa cu patratele se obtine din taitei de casa taiati in forma de patratele care au fost preparati cu cel putin o zi inainte de intrebuintare.
Ingrediente taitei:Pentru 6 persoane...
in Supe & Ciorbe de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Reteta de mai jos contine ingrediente pentru 8 persoane.
Supa se face cu taitei de casa. Ingrediente aluat de taitei: - 300 g faina, - 2 oua, - 2 linguri...

Cele mai citite

Pentru aceasta reteta mazarea se pune la inmuiat din ajun ca sa se fragezeasca. Ingrediente:-...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Daca vrei sa incerci o reteta vegetariana cu gust acrisor poti incerca supa de macris...
Supa de salata este o reteta de primavara, cel putin la fel de gustoasa ca...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare