Cotlete de berbec la tigaie

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Cotlete de berbec la tigaie

Un preparat usor de realizat sunt cotletele de berbec la tigaie. Carnea de berbec se prajeste in untura sau ulei.Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingura de untura, - sare, piper. Mod de preparare: Se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fasole boabe cu carne de vita
15 Feb
1492 16 0
Preparat mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, fasolea boabe cu carne de vita inlocuieste cu succes fasolea... [Continuare]
Gasca cu fasole boabe
13 Feb
1361 20 0
Carnea de gasca se poate asezona atat cu fasole verde, cat si cu fasole uscata. Iata o... [Continuare]
Cotlete de berbec la gratar
15 Feb
1961 31 0
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume. Din... [Continuare]

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare