Miel

Noutati, articole si imagini despre Miel
in Miel de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca, pui sau chiar de porc si care se serveste de obicei in pita (o lipie).
...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume.
Din aceasta categorie fac parte cotletele de berbec.Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingurita...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Un preparat usor de realizat sunt cotletele de berbec la tigaie.
Carnea de berbec se prajeste in untura sau ulei.Ingrediente: - 6 cotlete, - o lingura de untura, - sare,...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor cu untura.
Ingrediente: - 2 kg pulpa, - 50 g slanina, - o...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Friptura inabusita cere mai mult timp ca sa se friga decat friptura la tava.
Pentru carnea de berbec inabusita este necesar sa se foloseasca pulpa de la un berbec tanar....
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana cu slanina si usturoi, pentru a-i da o aroma placuta.
Ingrediente: - 2 kg pulpa...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.
Ingrediente: - 1, 5 kg carne de miel, - o felie de slanina sau...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Mai putin cunsocuta in bucataria traditionala romaneasca este reteta de miel pane.
Ca orice tip de carne prajita, bucatile de miel sunt pudrate cu faina si trecute prin ou si...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Friptura de miel se consuma de obicei de Paste.
O reteta simpla, care nu da batai de cap este carnea de miel preparata la cuptor cu sare, grasime si verdeata....
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparat sub forma de ciorba, stufat sau friptura, masa de Paste poate fi completata cu o mancare de miel cu ciuperci.
Ingrediente: - 750 g carne, - 400 g ciuperci,...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Mai putin populara comparativ cu ciulamaua de pasare sau de ciuperci, cei care prefera carnea de ovine, pot obtine acest preparat culinar si din carne de miel.
Reteta de primavara...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb.
Aceasta reteta poate fi preparata in preajma sarbatorilor pascale in caz ca preferati carnea de miel sau de ied....
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui.
Ingrediente: - 750 g carne, - 2 kg macris, - o lingurita de...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale.
Ingrediente: - 750 g carne, - 2 kg spanac, - 1 lingurita de faina, - 2 linguri...
in Miel de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Cuvantul "stufat" vine de la italienescul « stufato ».
La noi in tara stufatul de miel este o reteta traditionala romaneasca care se prepara din carne de miel si se...

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale. Ingrediente: -...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare