Friptura de miel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Friptura de miel

Friptura de miel se consuma de obicei de Paste. O reteta simpla, care nu da batai de cap este carnea de miel preparata la cuptor cu sare, grasime si verdeata. Ingrediente: - 2 kg carne de miel, - o lingura de untura sau ulei- ceapa si usturoi verde- sare...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

10 retete delicioase care te vor ajuta sa treci mai usor de postul Craciunului
23 Noi
1802 25 0
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta... [Continuare]
6 proprietati ale piperului despre care nu stiai
12 Noi
1745 16 0
Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este... [Continuare]
Afla cum se prepara salata Tabouleh
30 Oct
1713 20 0
Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu. Ingredientele principale sunt patrunjelul si... [Continuare]

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare