Ghiveci de crap la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ghiveci de crap la cuptor

Pestele este gustos si sanatos atunci cand il asociezi cu legume diverse si il prepari la cuptor. Chiar daca inainte de a fi dat la cuptor, unii bucatari il trec mai intai prin tigaie, noi va recomandam o varianta mai sanatoasa si cu mai putine calorii....

Etichete: crap, ghiveci, peste

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum se prepara ciorba de peste ungureasca?
16 Feb
665 15 0
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre pescari, in... [Continuare]
Cum se gateste rasolul de crap?
16 Feb
562 15 0
Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce. Faptul ca nu are oase, iar... [Continuare]
Piftie de crap
15 Feb
483 12 0
Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna.... [Continuare]

Cele mai citite

Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
Platica este un peste de apa dulce care seamana foarte mult cu crapul. Scos din...
Nisetrul face parte din familia sturionilor alaturi de cega si se prepara in mod asemanatos...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare