Boboc de rata pe varza

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Boboc de rata pe varza

Pentru friptura se alege totdeauna o rata tanara. Bobocul de rata se poate pregati fie cu varza dulce, fie cu varza acra, dupa sezon si preferinte. Ingrediente: - un boboc mare de rata, - o varza frumoasa, - 2 linguri de untura, - o lingurita de boia...

Etichete: boboc rata, varza, bulion

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta: Clatite umplute cu varza
6 Noi
1943 32 0
O reteta aperitiv buna de testat in sezonul rece sunt clatitele umplute cu varza. Ingrediente: - 400... [Continuare]
Conserve de legume asortate pentru iarna
30 Oct
1603 22 0
Conservele de legume asortate pentru iarna ocupa mai putin spatiu decat cele conservate in borcane separate. Daca... [Continuare]
 Reteta de iarna: Varza acra calita
30 Oct
1514 23 0
Iarna, cand se pune varza la murat, gospodinele obisnuiesc sa prepare mai des varza acra calita. Iata... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare