Pasare

Noutati, articole si imagini despre Pasare
in Pasare de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau vrei sa mananci o delicatesa, incearca reteta piept de rata cu portocale.
Pentru aceasta reteta vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1/2 piept de...
in Pasare de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Puiul Szechuan (sau cum i se mai spune la noi Szechuan) este o reteta chinezeasca traditionala recunoscuta pentru aroma si iuteala sa ce se prepara repede si foarte usor.
Iata...
in Pasare de AflaCum.ro - 17 Februarie 2014
Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor exotic, indraznet dar si pentru ca reprezinta un reper pentru sanatate si suplete.
...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O mancare clasica, intrata in bucataria culinara romaneasca este si puiul cu masline.
Ingrediente: - un pui mare, - 2 linguri de ulei, - 4 felii de paine, - 4...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Spre deosebire de alt vanat cu pene sau blana, prepelitele trebuie sa fie cat mai proaspete atunci cand sunt gatite.
Fripte sau preparate la tava se obtin usor si nu...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul cu pere este o reteta usor de preparat si apreciata pentru gustul sau dulceag.
Iata din ce se obtine si cum se prepara: Ingrediente: - 1 pui mare, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete.
Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva frunze de vita, - 200 g slanina, - 6 felii de paine, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul cu gutui este o mancare de toamna cu gust dulceag.
Daca iti surade ideea de a combina puiul cu aceste fructe de toamna, noi iti recomandam o mancare de...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Anghemahtul este o reteta germana si se prepara de regula din supa de carne cu rantas din faina, la care se audauga ceapa si lamaie.
Ingrediente:- 2 pui mijlocii, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pilaful de pui se obtine din carne de pasare cu orez, ceapa si condimente, adaugate dupa gust.
Este un preparat usor de digerat si sanatos care poate fi servit cu...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
De origine maghiara, papricasul de pui cu galuste din faina este apreciat tot mai des si de gurmanzii din tara noastra.
Ingrediente: - 2 pui mijlocii, - 2 cepe, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare gustoasa care poate fi servita fierbinte cu mamaliga.
Important este ca faina sa...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Puiul preparat cu sos alb si smantana este asemanator la gust cu ciulamaua, doar ca are o consistenta mai cremoasa.
Ingrediente:- 2 pui mijlocii, - o lingura de unt, -...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a fi mai gustos, inainte de fierbere, puiul se inabusa in ulei, la fel ca si ceapa.
Ingrediente:- un pui mare, - un kg rosii, - o lingura de...
in Pasare de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru puiul cu ciuperci se formeaza un sos alb format din unt, faina si smantana, asemanator cu ciulamaua.
Ingrediente: - un pui mare, - 500 g ciuperci, - o ceapa,...

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare