Parjoale din piept de gaina

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Parjoale din piept de gaina

O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata. Chiar daca reteta clasica de parjoale se face dintr-un mix de carne vita cu porc, noi va propunem parjoale din piept de gaine. Aceste chiftele mai aplatizate ca forma fac senzatie la...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

 Afla cum se prepara parjoalele de varza
9 Ian
3477 90 0
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta de parjoale... [Continuare]
Parjoale moldovenesti
14 Feb
1673 35 0
Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti.... [Continuare]
Afla cum se fac chiftelele de varza
30 Oct
1617 9 0
Chiftelele de legume se pot prepara din varza dulce. Ingrediente: - 500 grame varza, - 2 linguri... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare