Pui rumeniti in tigaie

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Pui rumeniti in tigaie

La tigaie, puii se prepara intr-un timp scurt, daca sunt taiati in bucati, astfel incat sa fie patrunsi uniform. Ingrediente: - 2 pui mijlocii, - o lingura de unt, - sare. Mod de preparare: Se curata puii, se taie in bucati si se sareaza. Se pun bucatile...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pui inabusit cu legume
14 Feb
702 16 0
O reteta cu gust dulceag, dat de carote si arpagic este puiul inabusit cu legume asortate. Iata... [Continuare]
Pui pane
14 Feb
1304 17 0
Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane. Ingrediente: - 2... [Continuare]
Afla cum se prepara pastele Cannelloni cu pui si seminte de pin
30 Oct
1502 8 0
Rulourile din paste Cannelloni reprezinta unul dintre deliciile bucatariei Iataliene, putand fi umplute cu diverse ingrediente. Iata... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare