Pui umplut

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Pui umplut

Puiul umplut este o reteta de week-end sau care poate fi preparata la ocazii speciale. Ingrediente: - un pui mare, - 150 g ficat de vitel, - o felie de paine, - un ou, - o ceapa mica, - 2 linguri de unt, - ½ ceasca zeama de carne, - sare, piper.Mod...

Etichete: pui umplut, pui, ficat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla cum se prepara pastele Cannelloni cu pui si seminte de pin
30 Oct
1599 9 0
Rulourile din paste Cannelloni reprezinta unul dintre deliciile bucatariei Iataliene, putand fi umplute cu diverse ingrediente. Iata... [Continuare]
Reteta de pui cu sos de portocale
17 Feb
1726 23 0
Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor... [Continuare]
Cum sa faci pui Szechuan cu mango
17 Feb
1563 20 0
Puiul Szechuan (sau cum i se mai spune la noi Szechuan) este o reteta chinezeasca traditionala recunoscuta... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare