Rata umpluta cu castane

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Rata umpluta cu castane

Rata umpluta si servita cu garnitura de castane este o specialitate care poate fi preparata in week-end sau de sarbatori, inclusiv de Revelion. Ingrediente: - o rata mijlocie, - 30 de castane, - 150 g carne de porc, - o felie de paine, - o ceapa mica,...

Etichete: rata, rata umpluta, castane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Piept de rata cu portocale
30 Oct
1511 6 0
Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau vrei sa mananci o delicatesa, incearca reteta piept de rata cu... [Continuare]
Rata cu masline
14 Feb
1471 16 0
O reteta delicioasa cu sos rosu si carne de pasare este rata cu masline. Ingrediente: - o... [Continuare]
Rata cu varza dulce
14 Feb
1687 16 0
Pentru reteta de rata pe varza se poate folosi atat varza dulce, cat si murata. Noi va... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare