Sitari umpluti

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Sitari umpluti

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile. Ingrediente: - 6 sitari, - o ceapa...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sitari la frigare
14 Feb
1459 17 0
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu... [Continuare]
Sitari la tava
14 Feb
814 20 0
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu... [Continuare]
Intestine de sitari cu ciuperci
14 Feb
614 16 0
O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare