Ciorba de miel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciorba de miel

Specifica sarbatorilor pascale, ciorba de miel este un preparat traditional romanesc. Deoarece carnea de miel se digera mai greu si nu este recomandata copiilor pana la varsta de patru ani, adeseori se foloseste ca si inlocuitor carnea de ied.Ingrediente:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba ruseasca cu smantana
16 Feb
1499 24 0
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un popor amator... [Continuare]
Ciorba de vitel
16 Feb
1434 17 0
Ciorba de vitel are aceleasi ingrediente ca si ciorba taraneasca de vita, numai ca se drege cu... [Continuare]
Ciorba de dovlecei umpluti
15 Feb
741 8 0
Un preparat culinar traditional obtinut din carne tocata si legume este ciorba de dovlecei umpluti care se... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare