Ciorba de vitel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 16 Februarie 2014
Ciorba de vitel

Ciorba de vitel are aceleasi ingrediente ca si ciorba taraneasca de vita, numai ca se drege cu smantana si ou, ca si ciorba ruseasca. Iata cum se preparaIngrediente: - 2 l apa - un litru bors - un kg carne de vaca - radacinoase: o ceapa, un morcov, un...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba ruseasca cu smantana
16 Feb
1850 26 0
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un popor amator... [Continuare]
Ciorba de miel
15 Feb
963 18 0
Specifica sarbatorilor pascale, ciorba de miel este un preparat traditional romanesc. Deoarece carnea de miel se digera... [Continuare]
Ciorba de dovlecei umpluti
15 Feb
913 11 0
Un preparat culinar traditional obtinut din carne tocata si legume este ciorba de dovlecei umpluti care se... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare