3 metode de topire a untului

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 11 Decembrie 2015
3 metode de topire a untului

Untul topit se foloseste la gatirea diferitor preparate si nu este deloc greu de obtinut. Iata 3 metode de topire a untului: 1. Topirea untului pe aragaz: Taiati untul in bucati mici, pentru a se putea topi uniform si rapid. Puneti untul intr-o cratita...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum se prepara untul de arahide
19 Noi
1764 21 0
Untul de arahide este un aliment bogat in proteine, ce va confera energie pentru intreaga zi, in... [Continuare]
Reteta: Carote (morcovi) cu unt
30 Oct
1375 5 0
Pentru aceasta reteta este necesar sa folosim morcovi tineri numiti si carote. Ingrediente: - 1 kg morcovi... [Continuare]
Reteta: Carote (morcovi) cu unt
30 Oct
1349 4 0
Pentru aceasta reteta este necesar sa folosim morcovi tineri numiti si carote. Ingrediente: - 1 kg morcovi... [Continuare]

Cele mai citite

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare