Afla cum se fierbe claponul

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 20 Decembrie 2013
Afla cum se fierbe claponul

Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se frige. Ingrediente: - un clapon mare, - 50 g slanina, - o lingura de untura, - sare.Mod de preparare: Se pune intr-o tava potrivita, cu putin unt. Se da la cuptor si se...

Etichete: clapon, sos, cartofi, salata

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salata de cartofi cu ceapa
15 Feb
332 18 0
Alaturi de salata orientala, salata de cartofi cu ceapa este apreciata de intreaga familie pentru ca se... [Continuare]
Pui la tava
14 Feb
332 16 0
O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava. Ingrediente: -... [Continuare]
Salata de andive
16 Feb
393 14 0
Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele mai diverse... [Continuare]

Cele mai citite

Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Pentru cei care au carne de porc impanata si le place sa consume slanina, iata...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare