Afla cum se prepara sunca de casa afumata

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 16 Ianuarie 2014
Afla cum se prepara sunca de casa afumata

Pentru prepararea suncii se foloseste pulpa de porc cu sare, trecuta prin fum. Ingrediente: - La 10 kg de carne, - 500 g sare, - 25 g silitra. Mod de preparare: Se scoate frumos pulpa, fara sa se rupa carnea si se taie cate putin din margini ca sa capete...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oua umplute cu ciuperci si sunca
16 Feb
1175 24 0
Un aperitiv gustos si hranitor il reprezinta ouale umplute cu ciuperci si sunca. Pentru aceasta reteta ai... [Continuare]
Afla cum se fierbe sunca
19 Dec
677 44 0
Este timpul sa ne pregatim de sarbatori. Pentru ca o masa festiva incepe cu aperitivul, noi va... [Continuare]
Afla cum se face budinca de iofca cu sunca
19 Dec
2144 53 0
Aceasta budinca se obtine din taitei de casa numiti iofca in combinatie cu sunca. Ingrediente: - 3... [Continuare]

Cele mai citite

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare