Aluat taitei de casa cu ou

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 21 Ianuarie 2014
Aluat taitei de casa cu ou

Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert. Folosit la supe, ciorbe si chiar la prajituri, gen cataif, aluatul de taitei se obtine usor si se lasa la uscat cel putin pana a doua zi inainte de a fi folosit. Ingrediente:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aluat de taitei
29 Dec
1679 31 0
Taiteii pentru supa se pot cumpara din comert, dar, daca doriti, ii puteti prepara si in casa.... [Continuare]
Supa cu patratele de svaiter sau parmezan
14 Feb
1289 18 0
Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca... [Continuare]
 Afla cum se gateste varza dulce cu taitei
30 Oct
850 9 0
O mancare de toamna consistenta si plina de substante nutritive este varza dulce cu taitei. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare