Friptura

Lista articolelor despre friptura pe DeFolos.ro

Articole despre friptura

Citeste cele mai noi articole despre friptura publicate pe DeFolos.ro! Vezi comentarii si poze despre friptura, pe DeFolos.ro!

in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge gratarul.
Cotletele se ung cu ulei, sare si alte condimente pentru carnea la...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.
Ingrediente pentru...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O friptura suculenta la gratar este muschiul de porc.
Acesta se frige dupa ce se portioneaza in bucati de carne nici prea subtiri, ca sa nu se usuce la foc,...
in Porc de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore inainte de prepararea efectiva a fripturii.
Ingrediente: Pentru friptura de porc: - un...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de caprioara poate fi pregatita la cuptor simpla, cu smantana sau cu alte ingrediente care ii imobgatesc gustul.
Deoarece este frageda, carnea de caprioara nu are nevoie de marinare...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii.
Ingrediente: - 1, 5 kg carne, - o lingura de untura, - sare. Mod de...

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

15 Feb
563 16 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]
15 Feb
472 16 0
Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care... [Continuare]
15 Feb
480 12 0
Pentru ca sezonul usturoiului verde este foarte scurt si acopera doar o parte din primavara, ca sa... [Continuare]
14 Feb
574 14 0
Daca pentru friptura folositi rata salbatica, aceasta se marineaza, se lasa in aceasta solutie o ora, dupa... [Continuare]
14 Feb
461 15 0
Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a... [Continuare]
14 Feb
600 15 0
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate,... [Continuare]

Cele mai citite

Ochelarii din plastic sunt mai ieftini, insa sunt sensibili la zgarieturi, pe care nu le...
O buna igiena corporala cuprinde printre altele si curatarea urechilor de cerumen, o substanta naturala...
Ceara din ureche reprezinta secretia glandelor ceruminoase, care se gasesc in canalul urechii. Scopul acesteia...
Citeste cateva sfaturi despre cum sa scapi de dopurile de ceara sau de ceara din...
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare