Friptura de porc marinata

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Friptura de porc marinata

Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore inainte de prepararea efectiva a fripturii. Ingrediente: Pentru friptura de porc: - un kg pulpa de porc, - o ceasca smantana, - o lingurita de faina, - sare.Pentru...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Friptura de porc mistret
15 Feb
1887 31 0
Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori... [Continuare]
Pulpa de vitel la tava
15 Feb
1452 19 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]
Pulpa de porc la cuptor
15 Feb
1606 24 0
O friptura apetisanta pregatita la cuptor poate fi si pulpa de porc cu chimen. Puteti alege de... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare