Friptura de fazan

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Friptura de fazan

Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, intr-un loc bine ventilat inainte de a fi pregatit. Durata aceasta de fezandare (fragezire si maturare) depinde insa de vreme si de temperatura....

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Usturoi verde in otet
15 Feb
1592 24 0
Pentru ca sezonul usturoiului verde este foarte scurt si acopera doar o parte din primavara, ca sa... [Continuare]
Friptura de iepure cu smantana
15 Feb
1443 19 0
Consumat in mai multe tari din Europa si Asia, iepurele are o carne gustoasa si hranitoare care... [Continuare]
Pulpa de vitel la tava
15 Feb
1532 19 0
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare