Serbet de portocale

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Serbet de portocale

Serbetul de portocale poate fi preparat in orice sezon, dar incepand cu anotimpul rece, aceste fructe sunt mai gustoase si mai zemoase. Ingrediente: - 3 protocale mijlocii, - 1 ¼ kg zahar, - zeama de la ½ lamaie. Mod de preparare:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Serbet de capsune
15 Feb
2016 26 0
Serbetul este un soi de dulceata orientala si poate fi obtinut din fructe, flori, cafea, ciocolata, zahar... [Continuare]
Serbet de fragi
15 Feb
1628 18 0
Serbetul de fragi are un gust deosebit si aroma sa este o combinatie intre dulceata si inghetata... [Continuare]
Serbet de zmeura
15 Feb
1632 20 0
Serbetul de zmeura se prepara la fel ca cel de fragi dupa o reteta similara. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare