Peltea de agrise

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Peltea de agrise

Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din ele se pot face diverse conserve pentru iarna, iar un preparat gustos care este consumat cu placere este pelteaua de agrise. Ingrediente: - un kilogram agrise, - ¼...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dulceata de agrise
14 Feb
920 21 0
Agrisele sunt niste fructe mici si rosii, uneori si verzi, bogate in saruri minerale care se consuma... [Continuare]
Compot de agrise
14 Feb
1818 103 0
Agrisele sunt niste fructe mici, rotunde si rosii din care se poate obtine compot, dar si alte... [Continuare]
Peltea de coacaze
15 Feb
1951 42 0
Pelteaua este un produs alimentar dulce obtinut din suc de fructe fiert cu zahar. Produsul final are... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare