Peltea de gutui

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Peltea de gutui

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le poti folosi la realizarea unui jeleu de gutui, numit peltea. Ingrediente: - 1 litru zeama in care au fiert gutuile, - 1 kg zahar.Mod de preparare: Se aleg gutui frumoase, de preferinta...

Etichete: peltea, peltea gutui, gutui

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Peltea de coacaze
15 Feb
473 18 0
Pelteaua este un produs alimentar dulce obtinut din suc de fructe fiert cu zahar. Produsul final are... [Continuare]
Peltea de agrise
15 Feb
355 20 0
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din ele se... [Continuare]
Peltea de zmeura
15 Feb
284 12 0
Pentru aceasta reteta se folosesc cantitati egale de zahar si de fructe.Daca doriti, spre exemplu sa preparati... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
La fel de gustos ca o inghetata de fructe, serbetul de lamaie este un desert...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Pelteaua este un produs alimentar dulce obtinut din suc de fructe fiert cu zahar. Produsul...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare