Vita

Cele mai noi retete despre si cu Vita. Mancare de dovlecei cu carne de vitel
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vitel poate fi asezonata cu dovlecei, cartofi sau cu conopida.
Indiferent de leguma aleasa, mancarea obtinuta va fi gustoasa. Ingrediente:- 750 g carne, - o lingura de unt...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu carne de porc sau pasare, doar ca procesul termic dureaza mai mult.
Pentru...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru friganelele din creier, clasica paine este inlocuita cu o bucata creier de vita.
Creierul se prajeste in ulei incins impreuna cu un sos mai consistent format din oua, faina...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O mancare savuroasa pe baza de carne este rasolul de vita cu sos de vin si garnitura de legume.
Ingrediente: - 1, 20 kg carne, - zarzavat de supa, - 4...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Creierul se poate praji si consuma ca atare sau se prepara un aluat in care este imbracat.
Creierul de vita se prajeste crud sau se fierbe mai intai ca sa...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume si galuste.
Ingrediente: - 1 kg carne, - 3 cepe mijlocii, - 2 ardei...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Chiar daca rasolul de vita este mai tare ca si consistenta, el poate fi consumat fiert si servit alaturi de zarzavatul de supa, cu smantana sau cu sos de ciuperci.
...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Creierul pane contine si mai multe grasimi decat cel fiert, de aceea nu este recomandat persoanelor care au probleme cu colesterolul Creierul de vita se prajeste in ulei sau unt.
..
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si se serveste alaturi de muraturi.
Ingrediente: - un kg carne, - o lingura...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
O alternativa a clasicului rasol de vita cu legume este rasolul de vaca cu sos de smantana.
Ingrediente: - 1, 250 kg carne de pe coaste, - zarzavat de supa, -...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Dintre toate preparatele culinare pe care le consumam la un pranz obisnuit sau la cina, creierul contine cel mai mult colesterol (2.
000-2.600 mg de colesterol), fie ca este de vita,...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vitel asezonata cu ciuperci este apreciata atat pentru valoarea gustativa a preparatului, cat si pentru valoarea sa nutritiva.
Bogata in fier, carnea de vita este completata de continutul...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea cea mai gustoasa pentru rasol este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada.
Rasolul de vita este recomadat in alimentatie deoarece carnea rosie contine fier si asezonata...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet.
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Adevaratul biftec este facut numai din muschi.
In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora. Ingrediente: - 1, 2 kg...

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare