Vita

Cele mai noi retete despre si cu Vita. Chiftele cu sos de rosii
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru chiftelele cu sos de rosii se foloseste doar carne de vita sau in amestec cu porc si miel.
Ingrediente: - 750 g carne macra, - o ceapa miilocie, -...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi.
Se trece prin faina si se prajeste in tigaie. Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 1 lingura de...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume.
Iata cum se prepara: Ingrediente: - 500 grame uger, - 2 litri apa, - o ceapa, - o...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi.
Iata cum se prepara biftecul natur de vaca sau vitel. Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 2 linguri...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti.
Acestea se pot face din carne de vaca, de porc si de miel,...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Antricoatele de vaca se frig la gratar si se combina apoi cu ceapa prajita ca pentru fasolea batuta in momentul servirii.
Ingrediente: - 6 antricoate, - 3 cepe mijlocii, -...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dupa ce ati spalat rinichii in mai multe ape si le-ati taiat partea alba, ii puteti pregati pentru prajire.
Ingrediente: - 2 rinichi de vitel, - o lingura de untura...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta reteta este suficienta pentru 6 persoane cu conditia sa serviti antricoatele de vaca fripte la gratar cu legume si salata de sezon.
Ingrediente: - 6 antricoate, - o lingurita...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel ca si antricoatele de vaca, rinichii de vitel se pot asezona cu sos de mustar.
Ingrediente: - 2 rinichi de vitel, - o lingura de unt topit, -...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Antricoatele de vita fripte in ulei sau untura se pot servi impreuna cu sos de mustar.
Ingrediente:- 6 antricoate, - 2 linguri de mustar, - o ceasca zeama de carne,...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ciulamaua se poate prepara cu carne de pasare, dar si cu organe de vaca.
Noi va sugeram ciulamaua cu rinichi de vita. Ingrediente: - un rinichi de vaca sau 2...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Antricoatele la tava se pot frige in unt sau untura, dar mult mai frumos se rumenesc in unt amestecat cu putin ulei.
Ingrediente: - 6 antricoate, - o lingura de...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru a va bucura de savoarea acestui preparat culinar, este indicat sa spalati rinichii in apa rece si sa scoateti grasimea din mijloc care este vinovata de mirosul patrunzator al.
..
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate, de la coada.
Ingrediente: - 1 kg carne macra de vaca, - 3...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O mancare cu sos obtinuta din organe de vitel este cea cu rinichi si creier.
Ingrediente: - un rinichi de vitel, - un creier de vitel, - 3 cepe mijlocii,...

Cele mai citite

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
Una dintre retetele preferate ale romaniloe sunt mititeii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare