Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii.
Ingrediente: - 1, 5 kg carne, - o lingura de untura, - sare. Mod de...
Vita
Cele mai noi retete despre si cu Vita. Friptura de vitel si rinichi la cuptor
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament recomandata de medici.
Ingrediente: - 600 g carne, - un kg telina, -...
Ingrediente: - 600 g carne, - un kg telina, -...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Creierul de vita la cuptor este delicios impreuna cu ciuperci si rosii, daca stii cum sa il prepari ca la carte.
Ingrediente: - un creier de vaca sau 2 creieri...
Ingrediente: - un creier de vaca sau 2 creieri...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru ca pulpa de vitel este o carne fara prea multa grasime, ea se poate impana cu slanina.
Pulpa de vitel impanata se asezoneaza cu felii de ceapa si se...
Pulpa de vitel impanata se asezoneaza cu felii de ceapa si se...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Carnea de vita se poate asezona cu diverse legume: broccoli, castraveti murati, cartofi, conopida sau morcovi.
Noi va prezentam o reteta simpla cu morcovi, legume bogate in vitamina A si...
Noi va prezentam o reteta simpla cu morcovi, legume bogate in vitamina A si...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Sosul de ciuperci poate fi servit impreuna cu budinca de creier, dar si cu creierul de vita.
Ingrediente: - un creier de vaca sau 2 creieri de vitel, - 20...
Ingrediente: - un creier de vaca sau 2 creieri de vitel, - 20...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in bucatarie.
Pentru acest tip de friptura la cuptor se alege carne de vitel...
Pentru acest tip de friptura la cuptor se alege carne de vitel...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Daca majoritatea gospodinelor prepara in zilele de post praz cu masline, atunci cand este liber la carne, puteti gati praz cu vita.
Ingrediente: - 600 g carne, - 2 legaturi...
Ingrediente: - 600 g carne, - 2 legaturi...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Budinca de creier este un antreu cald care se poate servi atat la pranz, cat si la cina.
Ingrediente: - un creier de vaca, - 50 g unt proaspat, -...
Ingrediente: - un creier de vaca, - 50 g unt proaspat, -...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un bucatar priceput stie sa sculpteze in carne, sa ii dea forma dorita si sa "mestereasca".
..
..
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Cartofii cu carne de vita poate fi considerata o mancare satioasa, dar si usor de preparat chiar si de catre incepatori.
Ingrediente: - 600 g carne, - 1, 250 kg...
Ingrediente: - 600 g carne, - 1, 250 kg...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru acest tip de crochete se foloseste creierul de vita.
Ingrediente: - un creier de vaca, - 2 linguri de unt, - 2 linguri de faina, - ½ creasca de...
Ingrediente: - un creier de vaca, - 2 linguri de unt, - 2 linguri de faina, - ½ creasca de...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Ciulamaua de vitel se obtine din zeama de carne, bucati de vitel si sos alb.
In apa de fierbere se adauga si zarzavat pentru a desavarsi gustul preparatului. Ciulamaua se...
In apa de fierbere se adauga si zarzavat pentru a desavarsi gustul preparatului. Ciulamaua se...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Preparat asemanator cu papricasul, gulasul cu galuste este foarte gustos in special cu vita.
Pentru cei care nu agreeaza carnea de vita, o pot inlocui cu pui, dar si cu...
Pentru cei care nu agreeaza carnea de vita, o pot inlocui cu pui, dar si cu...
in Vita de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Creierul cu ceapa este o reteta gustoasa si savuroasa care impune insa anumite restrictii pentru persoanele care au colesterolul marit.
Ingrediente: - un creier de vaca, - o ceapa mijlocie,...
Ingrediente: - un creier de vaca, - o ceapa mijlocie,...
Cele mai citite
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...