Varza acra cu carne de vita sau porc se prepara in sezonul rece cand se pune varza la murat.
Ingrediente: - 600 g carne, - o varza acra, - 2...
Vita
Cele mai noi retete despre si cu Vita. Varza acra cu carne de vita
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru 6 portii se folosesc 6 cotlete de vitel, in asa fel incat fiecare persoana sa primeasca la masa un cotlet cu garnitura de legume sau orez.
Ingrediente: - 6...
Ingrediente: - 6...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Varza dulce se poate pregati cu carne de porc, de pasare, dar si de vita.
Daca folositi carne de vaca, puneti-o devreme la foc pentru ca dureaza mai mult pana...
Daca folositi carne de vaca, puneti-o devreme la foc pentru ca dureaza mai mult pana...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Ficatul de vitel este o sursa bogata de fier si proteine.
Acesta poate fi prajit, fript la gratar sau inabusit cu diferite ingrediente. Noi va propunem o reteta gustoasa cu...
Acesta poate fi prajit, fript la gratar sau inabusit cu diferite ingrediente. Noi va propunem o reteta gustoasa cu...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel este mai tare si mai greu de portionat in propria bucatarie.
Ingrediente: -...
Ingrediente: -...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Mancarea de pere cu carne de vita este dulce deoarece in reteta se folosesc atat fructe bogate in fructoza, cat si zahar.
Ingrediente: - 1 kg pere, - 600 g...
Ingrediente: - 1 kg pere, - 600 g...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - 2 linguri de unt, - sare. Mod de...
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - 2 linguri de unt, - sare. Mod de...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.
Pentru ca frigarile din lemn sunt mai scurte si mai...
Pentru ca frigarile din lemn sunt mai scurte si mai...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.
Ingrediente: - 2 kg carne de vaca, - 2 linguri de untura, - sare. Mod de...
Ingrediente: - 2 kg carne de vaca, - 2 linguri de untura, - sare. Mod de...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.
Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 250 g ciuperci, - 2 cepe mijlocii, - 2 linguri unt, - un...
Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 250 g ciuperci, - 2 cepe mijlocii, - 2 linguri unt, - un...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.
Noi va propunem o reteta de biftec tartar...
Noi va propunem o reteta de biftec tartar...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.
Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 6 oua, - o lingura de unt, sare.Mod de...
Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 6 oua, - o lingura de unt, sare.Mod de...
in Vita de AflaCum.ro - 9 Ianuarie 2014
Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - 2 linguri de untura, - sare. Se curata muschiul...
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - 2 linguri de untura, - sare. Se curata muschiul...
in Vita de AflaCum.ro - 20 Decembrie 2013
Muschiul de vaca preparat cu sos de ciuperci este o reteta foarte hranitoare si gustoasa.
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - 2 linguri de untura, - 200 g ciuperci,...
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - 2 linguri de untura, - 200 g ciuperci,...
in Vita de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - o fie de paine, - o...
Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - o fie de paine, - o...
Cele mai citite
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...