Diverse

Cele mai noi retete despre si cu Diverse. Dulceata de gogonele
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cand auzim de gogonele, automat ne gandim la muraturi.
Dar din gogonele putem prepara si dulceata. Ingrediente: - 60 grame gogonele, - 1kg zahar, - 3 pahare cu apa, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Castanele comestibile sunt un remediu eficient contra tusei si astmului.
De fructele castanului ne mai putem bucura daca preparam un compot din castane dulci. Ingrediente:- 500 g castane, - zahar...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Budinca de peste este un preparat gustos si hranitor care se serveste la cina.
Pentru aceasta reteta rapida puteti folosi stiuca sau salau. Ingrediente: - 1 kg peste, - 2...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta dulce se folosesc alune prajite si pisate.
Ingrediente: - 150 g alune, - un kg zahar, - 3 pahare cu apa, - vanilie. Mod de preparare: Se...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta foarte apreciata in sezonul rece este dulceata de prune brumarii.
Ingrediente: -1 kg prune, fara samburi -1 kg zahar-zeama de la 1/2 lamaie Mod de preparare: Se curata...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Compotul de gutui poate fi aromatizat cu scortisoara, vanilie sau cuisoare, in caz ca va plac bauturile calde cu diferite arome.
Daca insa va place compotul in starea lui naturala,...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Surprinzator de aromat este serbetul de migdale amare al carui gust memorabil te va face sa il prepari atat iarna, cat si vara.
Ingrediente: - 100 grame migdale amare, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Prunele verzi sunt uneori folosite la acrirea ciorbelor, dar pot constitui ingredientul principal si in cazul dulcetii.
Ingrediente dulceata prune verzi: - o farfurie adinca plina cu varf de prune...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Perele sunt fructe de vara si toamna zemoase si aromate.
Exista o multime de soiuri romanesti de pere care pot fi consumate in stare proaspata sau sunt folosite la prepararea...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat si ciuperci.
Chiar daca nu suna apetisant la prima vedere, aceasta reteta usor...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru serbetul de vanilie se folosesc batoane de vanilie.
La fiecare kilogram de zahar este nevoie de un baton de vanilie.Ingrediente: - 1 kg zahar, - 3 pahare cu apa,...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru dulceata de caise coapte se foloseste si apa de var care poate fi obtinuta astfel: - se stinge intr-un vas curat 1/4 kg de var cu 2-3 l de.
..
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Serbetul de cafea este un desert foarte aromat care poate fi preparat in orice sezon.
Ingrediente: - 1, 250 kg zahar, - 3 paharte apa, - un pahar cafea concentrata...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dulceata se poate prepara atat din caise coapte, cat si din caise verzi.
Ingrediente: - O farfurie adinca plina cu varf, de caise verzi, - 1 kg zahar, - 3...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pasta de gutui mai este cunoscuta in popor si sub denumirea de chitonag.
Iata cum se obtine toamna acest produs dulce. Ingrediente: - un kg de gutui fierte, - 400...

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
Daca papanasii prajiti nu sunt indicati pentru cei care sufera de bila, papanasii fierti sunt...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare