Diverse

Cele mai noi retete despre si cu Diverse. Zarzavat pentru supa
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru amatorii de supa, se conserva pentru iarna legume combinate: rosii, radacinoase, dar si alte legume dupa preferinta.
Noi va propunem o combinatie formata din urmatoarele ingrediente: - 4 kilograme...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Multe gospodine se pregatesc din timp pentru sezonul rece si isi incarca congelatorul si camara cu o multime de zarzavat pentru ciorba si mancaruri.
Un astfel de amestec il reprezinta...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Conservele de rosii sunt foarte apreciate in orice gospodarie, de aceea ele sunt preparate in diverse moduri de majoritatea gospodinelor.
Pastrate in conditii corespunzatoare, rosiile conservate in borcan imbogatesc gustul...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru conservarea rosiilor uscate in bulion, se aleg rosii coapte, de preferinta rotunde sau prunisoare, deoarece au pulpa carnoasa, sunt mai putin apoase si au seminte putine.
Ingrediente: - 50-60...
in Diverse de AflaCum.ro - 15 Februarie 2014
Pentru a manca pe durata sezonului rece rosii gustoase, conservate in propria locuinta fara amidon sau alti conservanti nocivi pentru organism, multi oameni prepara bulion de rosii.
Acesta se imbuteliaza...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben.
Iata o reteta de dulceata cu pepene galben. Ingrediente: - o parfurie adanca plina cu...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Aceasta dulceata poate fi preparata in august sau septembrie din pepeni romanesti.
Ingrediente: - un pepene verde mijlociu, - 1 kg zahar, - 3 pahare de apa, - vanilie, -...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Perele busuioace sunt un soi de pere de mici dimensiuni din zona Moldovei.
Din ele se poate prepara gem, dulceata sau rachiu. Noi va sugeram o reteta aromata de dulceata...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Serbetul se poate prepara atat din flori, cat si din fructe.
Iata o reteta de serbet cu floare de nufar. Ingrediente: - 500 grame flori de nufar, - 1 kg...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Dulceata de piersici se prepara de obicei vara si se conserva in borcane de sticla.
Cantitatile orientative pentru dulceata de piersici sunt cele de mai jos, dar puteti sa folositi...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Toporasii infloresc primavara, iar din aceste flori se poate prepara un serbet aromat.
Ingrediente: - 500 grame foi de toporasi, - un kg zahar, - o lingurita zeama de lamaie....
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Cornul este un arbust de padure cu fructe acrisoare al caror gust se apropie de cel al visinelor si al merisoarelor.
Coarnele se consuma sub forma de bautura alcoolica, dar...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
La fel de parfumat ca serbetul din flori de salcam este si acest desert dulce obtinut din floare de tei.
Folosit sub forma de infuzie pentru ceai, teiul are un...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Pentru dulceata de gutui se folosesc cateva fructe rase sau taiate in bucatele mici.
Ingrediente: - o farfurie adanca plina cu gutui rase, - 1 kg zahar, - 3 pahare...
in Diverse de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Florile de salcam au un parfum deosebit pe care il puteti savura la propriu preparand acest serbet.
Ingrediente: - 1 kg floare de salcam, - un kg zahar, - o...

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare