Pulpa de berbec marinata

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pulpa de berbec marinata

Pulpa de berbec se marineaza asemeni vanatului pentru a fragezi carnea si apoi se prepara la cuptor cu untura. Ingrediente: - 2 kg pulpa, - 50 g slanina, - o lingura de untura. Pentru marinata: - ½ l vin, - ¼ otet, - un morcov, -...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pulpa de berbec la tava
15 Feb
1737 56 0
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana cu slanina... [Continuare]
Pulpa de berbec inabusita
15 Feb
1581 47 0
Friptura inabusita cere mai mult timp ca sa se friga decat friptura la tava. Pentru carnea de... [Continuare]
Bujenita de iepure
15 Feb
1756 26 0
Asa cum stim deja, preparatele cu carne de iepure sunt sanatoase daca in loc de vanat se... [Continuare]

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare