Afla cum se prepara gasca la cuptor

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Afla cum se prepara gasca la cuptor

Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom. Inainte de preparare, se indeparteaza varful aripilor si picioarele. Acestea se folosesc impreuna cu maruntaiele la alte mancaruri, pifite etc. Ingrediente: - o gasca, - sare,...

Etichete: gasca, gasca fripta, rom

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta de curcan fript cu rom
13 Feb
889 23 0
La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom. Ingrediente: - un... [Continuare]
Gasca cu castraveti murati
14 Feb
1841 25 0
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu... [Continuare]
Gasca cu caise
14 Feb
1449 21 0
Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare