Gasca cu caise

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Gasca cu caise

Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau in sezonul rece, daca fructele sunt conservate prin uscare. Ingrediente: - un kg carne de gasca, - 750 g caise uscate, - 2 linguri de zahar, - ½...

Etichete: gasca, gasca caise, caise

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gasca cu castraveti murati
14 Feb
1850 26 0
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu... [Continuare]
Afla cum se prepara gasca la cuptor
13 Feb
1442 22 0
Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom. Inainte de... [Continuare]
Gasca umpluta pentru sarbatori
13 Feb
1405 29 0
Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare