Fazan inabusit

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Fazan inabusit

Fazanii inabusiti se pun la cuptor pe un pat de slanina cu ceapa si se lasa la fiert in suc propriu. Ingrediente: - 2 fazani, - 300 g slanina, - o ceapa mijlocie, - o ceasca zeama de carne, - ½ pahar de vin alb, - sare, - un catel de usturoi....

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Friptura de fazan
14 Feb
1421 19 0
Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a... [Continuare]
Fazan cu varza acra
14 Feb
1540 26 0
La fel de buna ca rata pe varza este si carnea de fazan pregatita cu varza acra.... [Continuare]
Rulada cu slanina afumata
15 Feb
1894 20 0
Ruladele cu carne se pot umple cu legume, paine, lapte, dar si cu slanina. Noi va propunem... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare