Gaina rasol

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Gaina rasol

Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume. Deoarece gaina este mai gustoasa decat puiul, desi fierbe mai mult, un rasol de gaina...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum se gateste rasolul de crap?
16 Feb
1746 19 0
Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce. Faptul ca nu are oase, iar... [Continuare]
Piftie de crap
15 Feb
1475 20 0
Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna.... [Continuare]
Rasol de vita cu sos de vin
15 Feb
1411 23 0
O mancare savuroasa pe baza de carne este rasolul de vita cu sos de vin si garnitura... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare