Pilaf de prepelite

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Pilaf de prepelite

Carnea de prepelite se poate consuma fripta, dar uneori este folosita in combinatie cu legume si orez, ca ingredient principal. Ingrediente: - 4 prepelite, - 2 linguri de unt, - o ceapa mijlocie, - o ceasca mare de orez, sare. Mod de preparare: Se curata...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pilaf de pui
15 Feb
1576 19 0
Pilaful de pui se obtine din carne de pasare cu orez, ceapa si condimente, adaugate dupa gust.... [Continuare]
10 retete delicioase care te vor ajuta sa treci mai usor de postul Craciunului
23 Noi
1897 29 0
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta... [Continuare]
6 proprietati ale piperului despre care nu stiai
12 Noi
1837 20 0
Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare