Pilaf de pui

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pilaf de pui

Pilaful de pui se obtine din carne de pasare cu orez, ceapa si condimente, adaugate dupa gust. Este un preparat usor de digerat si sanatos care poate fi servit cu salata verde. Ingrediente: - un pui mare, - un litru apa, - o ceapa, - 1/2 ceasca orez,...

Etichete: pilaf, pui, carne

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pilaf de prepelite
14 Feb
1306 10 0
Carnea de prepelite se poate consuma fripta, dar uneori este folosita in combinatie cu legume si orez,... [Continuare]
Rosii umplute cu carne si ciuperci
15 Feb
1460 20 0
Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si... [Continuare]
Pui cu mazare verde
15 Feb
836 14 0
Preparata sote sau combinata cu pui, mazarea este o leguma apreciata pentru gustul sau deosebit. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare