Cuvertura de ciocolata pentru pesmeti si bomboane

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Cuvertura de ciocolata pentru pesmeti si bomboane

Ciocolata utilizata este anume pentru glasat. Pasi de urmat: Se taie bucati ciocolata, se pune intr-o cratita mica sa se topeasca intr-alt vas cu apa abia calda, ferind sa intre vreo picatura de apa, care ar face-o imediat sa se zahariseasca. Se amesteca...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum sa pastrezi mierea in conditii optime
7 Aug
1127 31 0
Mierea este cunoscuta in intreaga lume pentru proprietatile sale extraordinare, care o transforma intr-un adevar leac natural... [Continuare]
Cum se prepara cuscusul?
17 Dec
1986 29 0
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste in mod... [Continuare]
3 metode de topire a untului
11 Dec
1890 37 0
Untul topit se foloseste la gatirea diferitor preparate si nu este deloc greu de obtinut. Iata 3... [Continuare]

Cele mai citite

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare