Peltea de coacaze

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Peltea de coacaze

Pelteaua este un produs alimentar dulce obtinut din suc de fructe fiert cu zahar. Produsul final are consistenta gelatinoasa, elastica si transparenta, similara cu a jeleului. Zeama pentru pelteaua de coacaze se poate obtine in doua feluri. In continuare,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Peltea de agrise
15 Feb
1982 63 0
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din ele se... [Continuare]
Peltea de zmeura
15 Feb
1649 32 0
Pentru aceasta reteta se folosesc cantitati egale de zahar si de fructe.Daca doriti, spre exemplu sa preparati... [Continuare]
Peltea de caise
15 Feb
1314 27 0
Pentru pelteaua de caise se foloseste un gramaj mai mare de zahar comparativ cu marmelada. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare