Peltea de caise

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Peltea de caise

Pentru pelteaua de caise se foloseste un gramaj mai mare de zahar comparativ cu marmelada. Ingrediente: - un kg caise, - un kg zahar. Mod de preparare: Se pun sa fiarba caisele spalate, nu prea coapte cu 1 1/4 litru de apa. Se pot adauga si cojile spalate...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Peltea de coacaze
15 Feb
1955 42 0
Pelteaua este un produs alimentar dulce obtinut din suc de fructe fiert cu zahar. Produsul final are... [Continuare]
Peltea de agrise
15 Feb
1987 63 0
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din ele se... [Continuare]
Peltea de zmeura
15 Feb
1651 32 0
Pentru aceasta reteta se folosesc cantitati egale de zahar si de fructe.Daca doriti, spre exemplu sa preparati... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare